Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με συνταγή EUROPAOK

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22:05) στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα για την φάση των “32” του Europa League. Διαβάστε τα πλάνα του Μάκη Χάβου και τα τελευταία νέα των δύο ομάδων.

 
Αναφορικά με τα πλάνα του Μάκη Χάβου για την ενδεκάδα ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ο Σνάουτσνερ θα παίξει στο δεξί άκρο και ο Σαβίνι στο αριστερό, αν δεν τα καταφέρει, τελικά, ο Λίνο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσουκαλάς θα είναι δίπλα στον Γκαρσία, με τον Μπαλάφα να μένει εκτός αρχικού σχήματος, ο Ίβιτς θα είναι λίγο πιο μπροστά τους στον άξονα, με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ελ Ζαρ δεξιά, αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ, που έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει στις πιθανές απουσίες των Βάγκνερ Λοβ, Χόντα και Γκονζάλες

Πιθανότερο είναι να δούμε τους Ρώσους να καταβαίνουν με ένα σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ακινφέεφ, ενώ στην τετράδα της άμυνας -από αριστερά προς τα δεξιά- θα παίξουν οι: Σενίκοφ, Μπερεζούτσκι Βασ., Ιγκνάσεβιτς και Μπερεζούτσκι Αλ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Αλντονίν, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ και Τόσιτς, ενώ στην επίθεση θα είναι λογικά οι Νεσίντ και Ντούμπια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε