Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Με “τεσσάρα” στην κορυφή

Ο Σισέ έφτασε τα 11 γκολ στην Σούπερ Λίγκα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ξύπνησε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος, όμως νωρίτερα είχαν ξυπνήσει άσχημες μνήμες λόγω των επεισοδίων στην ανάπαυλα του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη με 2-0.

“Βύθισε” τη Λάρισα ο Λεβαδειακός

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει πλέον στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης για να πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Και τα τέσσερα γκολ των πρασίνων σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ματς στιγματίστηκε από επεισόδια που έγιναν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι ειδικά στην αρχή του αγώνα και μόλις στο 10′ έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Ο Σαϊτιώτης πέρασε τον Καντέ, έπιασε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Τζάνης νικήθηκε από τον Τζόρβα.

Ο Παναθηναϊκός ξύπνησε και 10 λεπτά αργότερα έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Λέτο να αστοχεί προ κενής εστίας μετά την πάσα του Σαλπιγγίδη.

Καταιγιστικό τρίλπετο για τους πράσινους που στο 22′ είχαν δοκάρι με την προβολή του Κατσουράνη.

Ο Παναθηναϊκός δεν διατήρησε τον ίδιο ρυθμό και έτσι ο Ελευθερόπουλος εύκολα κράτησε το μηδέν στο υπόλοιπο του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 48′ ο Ανδράλας έκανε πέναλτι πάνω στον Σιμάο και ο Σισέ που ανέλαβε την εκτέλεση άνοιξε το σκορ. 

Οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Ελευθερόπουλου και τελικά κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Τζιμπρίλ Σισέ στο 75′. Ο Γάλλος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο Βύντρα πήρε τη σκυτάλη από τον Σισέ και στο 79′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι πράσινοι δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 89′ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε το πρώτο του φετινό γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το έβδομο εντός έδρας τρίποντο, ενώ ο ΠΑΣ έμεινε για ακόμη ένα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη.  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Καντέ, Βύντρα, Σεϊταρίδης (46′ Νίνης), Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σισέ (78′ Ζιλμπέρτο Σίλβα). 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ελευθερόπουλος, Ντάτσιος, Κούσας, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Ανδράλας (63′ Κοντογουλίδης), Μπουχάν (46′ Μενδρινός), Μαϊστόροβιτς, Τζάνης, Βάντερσον, Γεωργιάδης (72′ Ντιμπαλά). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε