Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Με τεσσάρα στο +4 στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “πράσινοι” πέτυχαν την πέμπτη σερί νίκη τους, χωρίς μάλιστα και πάλι να δεχτούν γκολ, επικράτησαν με το ευρύ 4-0 του Παναιτωλικού και τον έσπρωξαν στη Football League ενώ οι ίδιοι θα ξεκινήσουν με 4 βαθμούς στα πλέι οφ έναντι κανενός του Ατρομήτου, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Τοτσέ ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος ακόμη κι αν κέρδιζε δεν θα εξασφάλιζε την παραμονή του αφού η Κέκρυρα πήρε βαθμό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Κουίνσι στο 18ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια άνοιξε το δρόμο της νίκης στην ομάδα του Φερέιρα. Ο Τοτσέ έστειλε το πρώτο μήνυμα στον Τζενάμο στο 45′ αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Εντζεγκουέλε αλλά ο βοηθός τον υπέδειξε λανθασμένα όπως φάνηκε στο ριπλέι σε θέση οφσάιντ και στην επόμενη φάση ο Τοτσέ έκανε δύο τερματα του Παναθηναϊκού.

Οι Αγρινιώτες κατέρρευσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και οι πράσινοι σκόραραν άλλες δύο φορές με τον Τοτσέ και τον Χριστοδουλόπουλο.

Μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός μετράει 5 σερί νίκες με 11 τέρματα στο ενεργητικό του και κανένα παθητικό.

Ο Φερέιρα χρησιμοποίησε τους Κοτσόλη, Ταμπάκη και έτσι συνολικά 5 τερματοφύλακες έχουν υπερασπιστεί την εστία της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Κοτσόλης (86′ Ταμπάκης), Σαριέγκι, Καντέ, Βιτόλο, Τοτσέ, Κουίνσι, Ζέκα, Βύντρα, Καραγκούνης(67’ Νίνης), Σπυροπουλος, Ρούντολφ (67’Χριστοδουλόπουλος)

Παναιτωλικός(Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ρότσα (46’ Καραμαλίκης), Μπουμάλ, Πασάς (38’ Θεοδωρίδης), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Εντζεγκέλε, Ντολεζάι, Άντι (73’Μπελεβώνης), Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε