Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με την ίδια συνταγή – Ελλάδα – Λετονία (21.45)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Εθνική ομάδα αναζητεί τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Μουντιάλ ώστε να πάει με το μάξιμουμ των βαθμών στα δύσκολα ματς του Οκτωβρίου. Την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα στη Ρίγα ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος.

Η Λιθουανία δεν τρομάζει αλλά όπως τονίζουν οι παίκτες και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είναι καλύτερη από τη Λετονία άρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Η νίκη στον αγώνα που θα γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης αποτελεί μονόδρομο για την Εθνική αφού ο στόχος είναι η πρώτη θέση του ομίλου και για να έρθει αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλιες σε τέτοιου είδους ματς.

Ο Σάντος δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τους 11 που έπαιξαν στη Ρίγα. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλος στην άμυνα. Μανιάτης, Κατσουράνης, Τζιόλης και Φορτούνης θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή ενώ το επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Μήτρογλου, Γκέκας.

Διαιτητής της αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και τον OTE TV, ενώ θα υπάρχει από νωρίς LIVE ενημέρωση από το NewsIt, θα είναι ο Νορειοιρλανδός, Μακ Κόρτνεϊ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο σε φιλικό ματς που έγινε στο Βίλνιους και οι Λιθουανοί είχαν επικρατήσει με 2-1.

Σάντος: Δεν μας επηρεάζουν οι απουσίες – Θέλουμε τη νίκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε