Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με την πλάτη στον τοίχο – Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για τους πράσινους, που έχουν να πάρουν τρίποντο από την πρεμιέρα, κόντρα στους Αρκάδες που έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα. Στις εξέδρες ο Λέτο. Τα πλάνα του Φερέιρα για την ενδεκάδα.

Μετράει τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η μοναδική του νίκη ήταν στην πρεμιέρα. Τι άλλο θέλει κανείς για να καταλάβει πως η αναμέτρηση με τον Αστέρας Τρίπολης έχει χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” νιώθουν την πίεση και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτέλεσμα ώστε να βγουν από την βαθιά κρίση που έχουν περιέλθει.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εκτός των άλλων έχει να αντεπεξέλθει και των απουσιών καθώς εν υπολογίζει για το ματς με τους Αρκάδες στους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Κατσουράνη, Μπαρμπαρούση και Σο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικό, την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Καρνέζης. Μπροστά του θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βιτόλο και Μαρίνος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πετρόπουλος.

Πάτησε Ελλάδα ο Λέτο – “Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω”

Στον Αστέρα Τρίπολης το κλίμα είναι αντιστρόφως ανάλογο μετά τις τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό την Κυριακής, ενώ συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά, νέα πρόσωπα είναι οι Μπαρτολίνι και Αναστασόπουλος, ενώ έμεινε εκτός ο Μπακασέτας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε