Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Με την… ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ – “Πολεμικό” το κλίμα στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η “Ένωση” επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στη σκιά των όσων τραγελαφικών προηγήθηκαν. Με ταξί πήγαν στο γήπεδο οι “κιτρινόμαυροι”. Μένος κατά των μετόχων στο συλλαλητήριο. Συγκρούσεις οπαδών – ματ έξω από το ΟΑΚΑ.

Απίστευτες καταστάσεις στην ΑΕΚ – Με ταξί στο γήπεδο οι παίκτες – Δείτε αποκλειστικά βίντεο

“Πληρώστε και πάρτε δρόμο” το μήνυμα προς του μετόχους στο συλλαλητήριο

Χιμένεθ: Δεν αφήνεις τον ετοιμοθάνατο να πεθάνει

Σκόκο: Προτιμώ το τραίνο από το ταξί

Το LIVE του αγώνα

Με όσα συνέβησαν πριν την σέντρα το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς όλοι εμφανίστηκαν επηρεασμένοι. Η ΑΕΚ απείλησε στο 3΄με τον Γκερέιρο και ο ίδιος παίκτης στο 33΄μετά από πάσα του Γεωργέα και εξαιρετική ατομική προσπάθεια νίκησε όλη την άμυνα του Ατρομήτου ανοίγοντας το σκορ. Ο Βραζιλιανοπολωνός επιχείρησε να το πανηγυρίσει κοντά στην εξέδρα και παρα λίγο να το πληρώσει. Μία ομάδα οπαδών με καλυμμένα πρόσωπα εισέβαλαν στο ταρτάν και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, προτού αναχαιτιστούν από τη διακριτική παρουσία της ασφάλειας. Οι αποδοκιμασίες μεγάλου μέρους της υπόλοιπης κερκίδας κατά των εισβολέων απλώς συμπλήρωσαν την εικόνα.
 
Ο Γκερέιρο που ήταν ο κορυφαίος της “Ένωσης” έφτασε κοντά στο 2-0 στο 53΄όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ανέβασαν ρυθμούς και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Καμαρά στο 60ο λεπτό. Η πρωτοβουλία του Ατρομήτου συνεχίστηκε μέχρι το 84΄όταν ο Σαρμιέντο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, την ώρα που έξω από το γήπεδο οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούονταν με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν χρήσεις χημικών.
 
Με αυτόν τον τρόπο η “Ένωση” επέστρεψε στις νίκες με τον Ατρόμητο να μένει δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.
 
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Νασούτι, Ματέος (56′ Γιάχιτς), Μάκος, Μίτσελ, Ντιόπ, Γκερέιρο (66′ Λυμπερόπουλος), Σκόκο, Μπλάνκο (79′ Καφές).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Μπαζίνσκι, Φαβάλι (57′ Αναστασάκος), Νάστος (87′ Σαμπού), Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης (64′ Τάτος), Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε