Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Με το δεξί του Νάστου – Επεισόδια στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2011 ο Ατρόμητος που επικράτησε με 2-0 της Λάρισας, στο Περιστέρι, με τον Νάστο να πετυχαίνει, χρονικά, το πρώτο γκολ στη Superleague για τη νέα χρονιά. Εισβολή οπαδών και επεισόδια μετά τον αγώνα.

Το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να κλειδώσει τους βαθμούς της νίκης στο πρώτο τέταρτο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Καμαρά έκανε τη σέντρα, ο Σαγκανόφσκι πήρε την κεφαλιά και ο επερχόμενος Νάστος με δεξί δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αμπάρη.

 
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι Περιστεριώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 15ο λεπτό ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σαγκανόφσκι με εντυπωσιακή κεφαλιά έγραψε το 2-0.
 
Η Λάρισα δεν μπορούσε να απειλήσει και στην επανάληψη ο Άντερσεν έβγαλε την ομάδα του πιο μπροστά. Η κίνηση αυτή δεν είχε αποτέλεσμα για τους Θεσσαλούς που δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 83ο λεπτό με τον Σαρμιέντο να εκμεταλλεύεται την ολιγωρία των αμυντικών.

Με αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη φτάνοντας στους 19 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ παραμένει ουραγός με 11.

Από την αναμέτρηση στο Περιστέρι όμως δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Την ώρα που ο Άντερσεν πήγαινε στην συνέντευξη Τύπου έδωσε εντολή στους παίκτες του να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για αποθεραπεία. Οπαδοί της Λάρισας που αποδοκίμαζαν και στο δεύτερο ημίχρονο τους παίκτες της ομάδας τους συνέχισαν σε πιο έντονο ύφος ενώ πέτξαν και αντικείμενα προς την κατεύθυνση τους. Την ίδια ώρα οπαδοί των γηπεδούχων που είχαν παραμείνει στις κερκίδες εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή για να σωθούν.

Επεισόδια σημειώθηκαν και έξω από το γήπεδο ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Ενδεικτικό της έντασης που επικράτησε στο Περιστέρι είναι πως οι η αποστολή της ΑΕΛ αποχώρησε από το γήπεδο περίπου 3 ώρες μετά το τέλος του αγώνα.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Περόνε (62′ Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Τάτος (46′ Σαρμιέντο), Καμαρά (87′ Καραλής), Σαγκανόφσκι

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46′ Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (60′ Κουζέν), Σίμιτς (73′ Μετίν), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα, Πούρι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε