Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Με το στυλό στο χέρι ο Τζεμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Ράφικ Τζεμπούρ, ενώ αισιοδοξία υπάρχει στον Πειραιά πως το ίδιο θα συμβεί και με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαύρος” μέχρι την Τετάρτη θα έχει τελειώσει θετικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ΡάφικΤζεμπούρ στον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε ζητήσει προθεσμία μέχρι τις δέκα του μήνα, λόγω κάποιων «κρούσεων» που είχε δεχθεί ο μάνατζέρ του και εκείνος ήθελε να τις εξετάσει προσεκτικά.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και θα υλοποιήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου πως αν δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό, τότε θα παραμείνει στην ομάδα. 

Όσον αφορά το αντίστοιχο θέμα του Τοροσίδη, στο Λιμάνι εκτιμούν ότι αν και ο εκπρόσωπός του έχει κάποιες προσφορές από Γερμανία και Ιταλία οι οποίες δεν τον καλύπτουν απόλυτα και το σκέφτεται σοβαρά.

Από τη μία θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και από την άλλη επεξεργάζεται στο μυαλό του να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να εξελιχθεί και να υλοποιήσει τους στόχους του. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Πειραιώτες ψάχνουν τον τρόπο να υπογράψουν οι δύο παίκτες και να τοποθετηθεί μία ρήτρα με την οποία θα μπορέσει κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος να δώσει τα χρήματα για να τους εντάξει στο δυναμικό τους. 

Παράλληλα, μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την μονοετή ανανέωση στη συνεργασία με τον Ρόι Κάρολ, με τον οποίο η ΠΑΕ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία για το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε