Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Με τον Γερμανικό…τρόπο – Ο Σούπερ Μάριο “τιμώρησε” την Ρεάλ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η βασίλισσα πίστεψε ότι μπορούσε να κρατήσει το 1-1 στην Αλιάνζ Αρίνα, όμως η Μπάγερν δεν τα παράτησε και ως γνήσια Γερμανική ομάδα, μίλησε στο τέλος παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό που θα γίνει στο σπίτι της.

Οι Βαυαροί μπορεί να μην ήταν το φαβορί κόντρα στην Ρεάλ αλλά μέσα στο γήπεδο απέδειξαν ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το… τομάρι τους.

Στο 15΄ο Γουέμπ τους αρνήθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρόμπεν, αλλά 2 λεπτά αργότερα ήρθε το τέρμα του Ριμπερί. Ο Γάλλος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και έβαλε φωτιά στις εξέδρες.

Η Ρεάλ δεν ήταν ιδιαιτέρως απειλητική, ενώ η Μπάγερν έδειχνε ότι της αρκεί το 1-0. Στο δεύτερο μέρος όμως η βασίλισσα βρήκε το γκολ που ήθελε.

Ο Ρονάλντο, εξαφανισμένος σε ακόμη ένα μεγάλο ματς, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ, ο Μπενζεμά όμως πήρε το ριμπάουντ γύρισε στον Οζίλ και ο Γερμανός σκόραρε για τρίτη σερί φορά στην Αλιάνζ Αρίνα.

Το 1-1 ήταν ικανοποιητικό για τον Μουρίνιο ο οποίος δεν κυνήγησε άλλο γκολ, το κυνήγησε όμως η Μπάγερν. Ο Γκόμεζ δεν έδειχνε να είναι στη μέρα του αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως τελικά περίμενε την κατάλληλη στιγμή.

Στο 90′ μετά από γύρισμα του Λαμ, ο Γερμανός στράικερ με προβολή έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στην Μπάγερν. Οι Βαυαροί είναι μόλις η τρίτη ομάδα φέτος που νίκησε την Ρεάλ, μετά την Μπαρτσελόνα (3 φορές) και την Λεβάντε.

Η ρεβάνς του 2-1 θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε