Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Με τρείς αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Superleague-Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος φιλοξενείται από την Καβάλα. Δείτε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στη Superleague.

Με τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο, που αρχίζουν στις 17:15, ξεκινά η “δράση”.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά ο αντίπαλος του προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ και η ψυχολογια του στο “Γ.Καραϊσκάκης”, θα είναι ανεβασμένη. Μάλιστα, ο Σάκης Τσιώλης έρχεται σχεδόν “πάνοπλος” στον Πειραιά, καθώς εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Μαρτίν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να προσέξουν τις αντεπιθέσεις των φλενούμενων, καθώς θεωρεί ότι οι πλάγιο παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι πολύ επικίνδυνοι. Ταυτόχρονα, στην προπόνηση της Παρασκευής δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τελική προσπάθεια, καθώς ο Ισπανός είναι προβληματισμένος από τα γκολ που δεν επιτυγχάνονται από τους παίκτες του.

Εν τω μεταξύ, οριστικά εκτός παιχνιδιού είναι ο Ουρτάδο, μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στην φτέρνα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν οίδημα που απαιτεί ξεκούραση και ειδική θεραπεία. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Ιμπαγάσα, ο οποίος ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Για πρωτη φορά φέτος στην αποστολή και ο Ζαϊρί.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Mε πολλές απουσίες θα υποδεχθεί ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στη διάθεση του τους: Αντριάν Μπαστία, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Μαρκ Κερ, Λεωνίδα Αργυρόπουλο και Ντάνιελ Ορόθκο, όπως προέκυψε μετά την πρωϊνή προπόνηση της ομάδας. Προβλήματα και για τον Γιώργο Δώνη που θα στερηθεί των υπηρεσιών των: τιμωρημένων Φαβάλι, Νάστου και Αναστασάκου. Ωστόσο ο Ανρί Καμαρά έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα αγωνιστεί κανονικά.

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πλήρης θα ταξιδέψει στην Καβάλα ο Πανιώνιος, που αντιμετωπίζει στις 19:30 την τοπική ομάδα. Ο Μπερνάρ Κουμορτζί τέθηκε στη διάθεση του Μίκαελ Στόρε και ο Σουηδός δεν θα έχει καμία απουσία. Αυτό στο οποίο ποντάρει η γηπεδούχος ομάδα είναι η παρουσία του κόσμου, με τα σχέδια του Ντράγκαν Οκούκα να καταστρώνονται χωρίς τον Οικονόμου, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Ντουγκλάο που είναι τιμωρημένος.

Οι αναμετρήσεις της Κυριακής, με τις οποίες συμπληρώνεται η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague:

Κέρκυρα-Ηρακλής (16:00)
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός (18:15)
ΑΕΚ-Ξάνθη (18:15)
Πανσερραικός-ΑΕΛ (18:15)
ΠΑΟΚ-Αρης (20:30)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε