Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Με… υπογραφή Μαρσελίνιο πήρε το τρίποντο η Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου, σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα και οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη με 1-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνακαι έφτασαν πανάξια στη νίκη που τους έφερε προσωρινά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προτίμησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί αν στο 39′ ο Καπετάνος σημάδευε σωστά από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Η Ξάνθη είχε την υπεροχή και ευτύχισε να τη μετουσιώσει σε γκολ στο 57′. Ο Μαρσελίνιο έφυγε στην κόντρα, όλοι περίμεναν ότι θα έδινε τη μπάλα αλλά ο Βραζιλιάνος προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση και δικαιώθηκε.

Στο 70′ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία να φύγει με το βαθμό από τα Πηγάδια αλλά ο Ούμπιντες από το… μισό μέτρο αστόχησε απελπιστικά.

Η Ξάνθη πέρασε τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Τσουμάνης, Μαρσελίνιο (88′ Μπέρτος), Αντεφέμι, Κατόνγκο, Κιντάνα (46′ Σουάνης), Κομεσίδης, Έλινγκτον (68′ Στρμπα)
 
Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας (64′ Σολάκης), Σανκαρέ, Καπετάνος (82′ Πλιάγκας), Μάρτιν, Αλβλαρεζ, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Ουμπίντες, Πέρεζ,Φρανγκιπάνε (58΄Μπρέσκα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε