Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μεγάλη ένταση μεταξύ Καραμανλή και Οικονομίδη – “Ντου” της Ορίτζιναλ στον ΕΣΑΚΕ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Λίγο πριν την έναρξη τoυ διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ υπήρξε ένταση μεταξύ του Βασίλη Οικονομίδη και του προέδρου της ΑΕΚ, Μπάμπη Καραμανλή όταν ο τελευταίος θέλησε να μπει στην αίθουσα ενώ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δεν τον δέχτηκε… Εισβολή 30 μελών της Ορίτζιναλ στα γραφεία.

Η αντίδραση ήταν άμεση του Μπάμπη Καραμανλή που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Βασίλη Οικονομίδη. Οι δύο άντρες αλληλοσπρώχτηκαν και οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ εξήγησε ότι δεν μπορούσε να δεχτεί στο ΔΣ τον πρόεδρο της ΑΕΚ μετά από την απόφαση του ΑΣΕΑΔ που σήμανε τον υποβιβασμό της Ένωσης.

Μετά από διαβουλεύσεις, ενώ είχε φτάσει ήδη και η αστυνομία στα γραφεία, ο Βασίλης Οικονομίδης επέτρεψε στον Μπάμπη Καραμανλή να μπουν στην αίθουσα…

Η διαδικασία προσωρινά διακόπηκε από την εισβολή 30 μελών της Ορίτζιναλ που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

Η βαθμολογία τελικά επικυρώθηκε με ψήφους 6-3 αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για την ΑΕΚ μιας και έχει καταθέση αίτηση ανάκλησης της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, την οποία αν κερδίσει η βαθμολογία θα αλλάξει εκ νέου.

Μετά το τέλος του επεισοδιακού ΔΣ ο Μπάμπης Καραμανλής δήλωσε: “Θα φτάσουμε μέχρι την άκρη του κόσμου για να δικαιωθούμε. Μέχρι τον ουρανό. Τώρα ξεκινά η προσπάθεια. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο η επικύρωση της βαθμολογίας διότι αυτός ο πρόεδρος που είναι στον ΕΣΑΚΕ δεν κάνει.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε