Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ έχουν μπει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Πιερ Ισά μίλησε για τα ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πιερ Ισά παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μίλησε…

Για το πώς αντιμετωπίζουν στις τάξεις του Ολυμπιακού την προσεχή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Όλοι περιμένουν αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας Champions League, δύο παιχνίδια με το πρώτο να είναι στην έδρα μας. Όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι, είναι μεγάλη τιμή να παίζεις απέναντι σ’ έναν μεγάλο αντίπαλο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, πολύ καλό και για τις δύο ομάδες. Ειδικότερα η Μάντσεστερ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Προσπαθούμε και εμείς επίσης να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ειδικά φέτος, με πολλούς νεαρούς παίκτες. Φυσικά, όλοι περιμένουν αυτό τον αγώνα, θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας και για τους φιλάθλους μας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, είναι πολύ καλό αυτό και για μας». 

Για το σημαίνει για τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να αντιμετωπίζουν τους «κόκκινους διαβόλους»

«Πιστεύω ότι οι περισσότερες ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στην Αγγλία, είναι ένα όνειρο αυτή τη στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή και φυσικά το να βρεθείς αντιμέτωπος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με παίκτες όπως ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι, όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες, είναι τιμή να παίξεις ως αντίπαλός τους. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής θέλεις να παίξεις αντίπαλος με τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και την Ευρώπη. Έχουμε φανταστικούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στις καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου. Θα είναι μία ώθηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μάθουν, να δώσουν το καλύτερο που μπορούν και να δείξουν στον κόσμο ότι είναι υπερήφανοι που παίζουν στον Ολυμπιακό, γιατί έχουμε υπέροχους φιλάθλους μία καλή ομάδα, είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη». 

Για το πώς εκτιμά ότι θα σταματήσει ο Μίτσελ τους Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι στο παιχνίδι που θα γίνει στο Φάληρο

«Απλά δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν! Για να μιλήσω σοβαρά δουλεύουμε για αυτό καιρό, πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο. Έχουμε εξαιρετικούς αμυντικούς στην ομάδα μας και φυσικά θα είναι μία πρόκληση για τους αμυντικούς μας να σταματήσουν τους καλύτερους επιθετικούς της Μάντσεστερ, που είναι και οι καλύτεροι επιθετικοί στην Ευρώπη. Πιστεύω στο τέλος αν έχεις κάνει την δουλειά σου και οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ δεν έχουν σκοράρει, οι αμυντικοί μας θα είναι πολύ υπερήφανοι. Αυτή είναι η πρόκληση που πρέπει να έχουν, αλλά σίγουρα είναι ομαδική δουλειά. Όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά σε αυτό το παιχνίδι για να σταματήσουν την Μάντσεστερ».

Μπονγκ: Δεν γίνεται να μην σκεφτόμαστε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε