Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του Άρη”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος προπονητής των “κίτρινων” έκανε ο Σάκης Τσιώλης.
Και τυπικά από την Πέμπτη ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος τεχνικός του Άρη. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου πήγε αρχικά στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου διευθετήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες για τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
 
Αργότερα, είχε στα αποδυτήρια την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στους οποίους έδωσε στη συνέχεια οδηγίες στην απογευματινή προπόνηση.
 
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για την νέα προοπτική που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα, ενώ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να περάσει νοοτροπία μαχητή στους “κίτρινους” και να τους επαναφέρει στην θέση που τους αξίζει.
 
Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος των “κίτρινων” ήταν αυτός που τον έπεισε να αναλάβει από τώρα τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
 
«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που είμαι προπονητής του Άρη. Είχα μια συζήτηση να αναλάβω από το καλοκαίρι, αλλά με έπεισε ο πρόεδρος και ο κόσμος να αναλάβω από σήμερα. Πιστεύω στους παίκτες του Άρη και πιστεύω πως μπορούμε να δουλέψουμε για να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα. Τόνισα στα παιδιά ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη. Ο κόσμος του Άρη είναι ανεπανάληπτος, είναι συγκλονιστικός, είναι το μεγαλείο του Άρη», δήλωσε ο Τσιώλης από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε