Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μεγάλο “διπλό” για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Εργοτέλη και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2009. Δείτε το βίντεο.

Ο δικέφαλος του Βορρά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δημιούργησε και τα δύο τέρματα της ομάδας του κέρδισε στην Κρήτη τον Εργοτέλη και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα πρώτο μέρος ισορροπημένο όπου οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο ματς, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με το εξαιρετικό γκολ του Αραμπατζή στο 52′ όταν ο Ίβιτς πάσαρε και ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ εκτέλεσε τον Αθανασίου.

Πριν προλάβουν οι Κρητικοί να συνέλθουν ήρθε και το δεύτερο γκολ από τον Βιεϊρίνια αυτή τη φορά να βάζει ουσιαστικά τέλος στην αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ΄έφτασε τους 28 βαθμούς, πετυχαίνοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του. Ο Εργοτέλης υποχρεώθηκε στην δεύτερη ήττα του στο Παγκρήτιο και έχασε σημαντικό έδαφος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Ορφανός (84′ Καρέλης), Φραγκουλάκης (68′ Κορδονούρης), Τσεσνάουσκις, Μπούντιμιρ, Λεάλ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο (12′ Σαβίνι – 49′ Κοντρέρας), Σορλέν, Παπάζογλου, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς(86′ Φωτάκης) 
   

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε