Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μεγάλος Χορηγός του Ολυμπιακού ο ΟΠΑΠ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την έναρξη χορηγικής συμφωνίας με τον ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ Α.Ε., στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος και στην κατηγορία του Μεγάλου Χορηγού”.

Ο εμπορικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για την νέα συνεργασία:

“Καλωσορίζουμε την ΟΠΑΠ Α.Ε. στην υψηλότερη χορηγική κατηγορία του προγράμματος μας και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αγγίξει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και αξιολόγησης. Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, προσφέρει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. μια σειρά από σημαντικά χορηγικά δικαιώματα και προνόμια με κύριο στόχο την πλήρη επιστροφή της επένδυσης και την υψηλότερη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συμβάλλει σημαντικά στους στόχους και των δύο πλευρών και ότι θα δημιουργήσει νέες υπεραξίες”.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ της ΟΠΑΠ Α.Ε., Σωτήρης Σπανίδης, δήλωσε:

“Η ΟΠΑΠ Α.Ε., συνεχίζοντας την υποστήριξη του ελληνικού αθλητισμού, επενδύει φέτος σε σημαντικό βαθμό στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και σε μία από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό. Ευελπιστούμε ότι το πρόγραμμα μας και η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί επιτυχημένη και αποδοτική και για τα δύο μέρη και ιδιαίτερα για το ίδιο το μπάσκετ και τους φιλάθλους του και θα προσφέρει νέες επιτυχίες στην ομάδα του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε