Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μεξικό: Νεκρός Βέλγος από πυρά κακοποιών

Μεξικό: Νεκρός Βέλγος από πυρά κακοποιών

Ένας Βέλγος σκοτώθηκε από πυρά κακοποιών στο μεξικανικό παραθεριστικό θέρετρο του Ακαπούλκο, κοντά στο στάδιο όπου πρόκειται να διεξαχθεί η διεθνής αναμέτρηση τένις Mexico Open, παρά την ανάπτυξη σημαντικών δυνάμεων ασφαλείας, έπειτα κι από τον βιασμό έξι Ισπανίδων παραθεριστριών στις αρχές του μήνα.

Η σορός του 58χρονου άνδρα έφερε τραύματα από σφαίρα. Ο Βέλγος υπήκοος, του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύφθηκε, προσπάθησε να αντισταθεί όταν δύο κακοποιοί επιχείρησαν να κλέψουν το πολυτελές, σπορ, αυτοκίνητό του μάρκας Mercedes Benz, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τον πυροβολήσει στο στήθος.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το ξενοδοχείο Princess, που βρίσκεται κοντά στο στάδιο τένις, όπου θα διεξαχθεί η διεθνής αναμέτρηση, για την οποία έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στο φημισμένο θέρετρο μεγάλα ονόματα του αθλήματος, με κορυφαία παρουσία αυτή του Ραφαέλ Ναδάλ.

Παρά την ανάπτυξη 4.000 αστυνομικών στην πόλη, η επίθεση αυτή είναι η δεύτερη κατά ξένων παραθεριστών από κακοποιά στοιχεία μέσα σε ένα μήνα, έπειτα από τον βιασμό έξι Ισπανίδων από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι διέρρηξαν τη νοικιασμένη παραθαλάσσια κατοικία των παραθεριστριών.

Χθες, το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη σύλληψη από την αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής του αρχηγού του τοπικού καρτέλ ναρκωτικών στο Ακαπούλκο Ρικάρδο Ρέσο.

Διαβάστε

Ο Μπερλουσκόνι είπε τον Παπανδρέου… Παπαδόπουλο! – «Ήθελα να αγοράσω ελληνικό νησί να σας βοηθήσω»

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα αυτοκινήτων με 28 τραυματίες (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
 

Θύμα ληστείας ο Θοδωρής Ζαγοράκης

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε