Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μέλη της ΕΘΝ.Ο.Α. Μιλλούση και Ζυγούρη

Μέλη της ΕΘΝ.Ο.Α. Μιλλούση και Ζυγούρη

Μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) ορίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ η Βασιλική Μιλλούση και η Σταυρούλα Ζυγούρη.

Παράλληλα η ΕΟΕ όρισε τα μέλη της Φάνη Πάλλη Πετραλιά και Γιώργο Αλικάκο στο όργανο παρακολούθησης εφαρμογής των όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ ΕΟΕ και Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, που αφορά στην παραχώρηση του Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στον Δήμο της πόλης. Αναπληρωματικοί τους ορίστηκαν οι Ιωάννης Καρράς και Ξένια Αργειτάκη.

Οι Αντώνης Νικολόπουλος και Αριστείδης Αδαμόπουλος ορίστηκαν από την Ολομέλεια στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου για την εκπόνηση μελέτης ενεργειακής αναβάθμισης και ανακατασκευής του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου Αθήνας, ύστερα από την έγκριση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ΕΟΕ.

Τέλος, με απόφαση της Ολομέλειας εισέρχεται ως μέλος της Επιτροπής Μάρκετινγκ ο ιατρός Στέφανος Χανδακάς, ενώ η Φάνη Πάλλη Πετραλιά θα εκπροσωπήσει την ΕΟΠΕ στο 23ο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Fair Play, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ 23-27 Οκτωβρίου 2017.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε