Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μέλμπεργκ: “Όλα εξαιρετικά στον Ολυμπιακό”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Μέλμπεργκ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόφαση του να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Όλοφ Μέλμπεργκ σε συνέντευξη του, σε ιστοσελίδα της Σουηδίας.

Ο διεθνής αμυντικός των “ερυθρολεύκων” μίλησε με κολακευτικά λόγια στην “expressen.se” για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, τονίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για την άμεση ενσωμάτωση του στην βασική ενδεκάδα. Τα πάντα είναι εξαιρετικά για εμένα και την οικογένεια μου. Η θέση μου στην ενδεκάδα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά. Είχα την ευκαιρία να αγωνίζομαι συνέχεια, να διατηρώ καλά την υγεία μου και έτσι κατάφερα να πάρω θέση βασικού από τόσο νωρίς. Είναι καλό που βρίσκομαι σε μια ομάδα που παίζει μόνο για τη νίκη. Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση”.
 
Ο 32χρονος Σουηδός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι ο Ολυμπιακός η τελευταία ομάδα της καριέρας του, καθώς όπως τόνισε, δεν σκέφτεται να “κρεμάσει τα παπούτσια του” στην πατρίδα του. “Δε νομίζω να αγωνιστώ ξανά στην Ντέγκερφορς ή την ΑΙΚ. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις. Προς το παρόν προσπαθώ να χαίρομαι κάθε αγώνα. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όταν ολοκληρωθεί θα είμαι 34,35 ετών. Δεν νομίζω ότι θα μπορώ να συνεχίσω για περισσότερο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε