Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέλος της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ έτρωγε μόνο ψωμί για 10 ημέρες!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η κατάσταση στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έφτασε στο απροχώρητο. Εδώ και 10 μήνες κανείς δεν έχει πληρωθεί και μάλιστα μέλος της ομάδας έτρωγε μόνο ψωμί για να ζήσει.

Οι παίκτες που είναι και αυτοί απλήρωτοι, έκαναν έρανο και μάζεψαν 300 ευρώ τα οποία έδωσαν στον άνθρωπο για να μπορέσει να φάει…

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό. Το μέλος της ομάδας είχε να φάει κανονικά από το σούπερ καπ της Σαντορίνης, εκεί που πλήρωνε η ομοσπονδία.

Βασίλης Μηνούδης με δηλώσεις του στον Sentra FM αναφέρθηκε στο θέμα:

“Πράγματι συνέβη και δείχνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα. Ζούμε πολύ σκληρές καταστάσεις. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού εδώ και μια δέκα μήνες η ομάδα είναι απλήρωτη. Δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις έναν άνδρα να κλαίει επειδή δεν έχει να φάει και να ζητάει ελεημοσύνη. Πως να κάνεις προπόνηση και πως να συγκεντρωθείς εάν ζεις τέτοιες καταστάσεις;”

Το μέλλον της ομάδας είναι κάτι περισσότερο από αβέβαιο. Οι παίκτες ακόμη αντέχουν αλλά το θέμα είναι μέχρι πότε. Φως στο τούνελ δεν φαίνεται αφού τα χρήματα που αναμένεται να μπουν στα ταμεία είναι ελάχιστα και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν αυτά να καλύψουν το άνοιγμα.

Η διοίκηση του ερασιτέχνη προσπαθεί να βρει χρήματα και ζητάει από τον κόσμο της ομάδας να στείλει sms για να ενισχύσει οικονομικά τα τμήματα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού .Α.Ο. έχει λάβει μία σειρά αποφάσεων που στόχο έχουν να φέρουν πιο κοντά στον Π.Α.Ο. τον κόσμο του γιατί πιστεύουμε ότι η επιστροφή των φιλάθλων και η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξή τους, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να βρει ο Παναθηναϊκός μας τρόπο να μείνει βιώσιμος, ξεπερνώντας την οικονομική κρίση που ταλανίζει όλη την Ελληνική κοινωνία. 
 
Στο πλαίσιο αυτό ξεκινάμε διαφημιστική καμπάνια για την άμεση οικονομική στήριξη των αγωνιστικών τμημάτων μας. Ζητάμε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να αφιερώσει ένα λεπτό από το χρόνο του για να στείλει ένα sms, στο 54242 γράφοντας ΠΑΟ, που στοιχίζει μόνο 2,48€ (μαζί με το ΦΠΑ). Με τον τρόπο αυτό θα δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του στις ομάδες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των αγωνιστικών τμημάτων του.
 
Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε όλο το πλέγμα των πρωτοβουλιών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι φίλοι, οι φίλαθλοι και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, θα αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες αυτές προκειμένου να επιστρέψουμε στις λεωφόρους των επιτυχιών σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί και αναπτύσσει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε