Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Μένει οριστικά ο Λίνεν, κινήσεις για Γκούτι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ‘Εβαλντ Λίνεν μένει στο τιμόνι του Ολυμπιακού μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Λούβαρη και τον Σωκράτη Κομινάκη. Κινητικότητα για τον Ισπανό άσο της Ρεάλ. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για μεταγραφές. Τέλος ο Πάντος. Γενικός διευθυντής ο Μητρόπουλος.

Ο Γερμανός τεχνικός πέρασε από τα γραφεία της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ την Τρίτη (είχε πάει και την Δευτέρα) και συνομίλησε με τους Λούβαρη και Κομινάκη για τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού.

Ο 57χρονος προπονητής δέχτηκε το αίτημα-απαίτηση της διοίκησης να έχει βοηθό του τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και όχι τον γαμπρό του, Αμντέλ Ραμντάμ και πλέον κάνει πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Το θρίλερ μέχρι την παραμονή

“Εγώ σε θέλω. Έκανες μια συμφωνία με τον κ.Κόκκαλη και σε σέβομαι, αλλά δεν θέλω τον βοηθό σου”. Με αυτά τα λόγια, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Φως”, ο Βαγγέλης Μαρινάκης “υποδέχθηκε” στο γραφείο του, τον Έβαλντ Λίνεν. Και υποδοχή…δεν την λες, όταν μάλιστα αυτό που συναντάς στη συνέχεια είναι ένας αδιαπραγμάτευτος τοίχος. Ο Γερμανός φέρεται να απάντησε ότι εγγυάται προσωπικά για τον γαμπρό του, αλλά η απάντηση του Μαρινάκη ήταν: “Δεν αλλάζω γνώμη. Θέλουμε βοηθό μέσα από τον Ολυμπιακό που να ξέρει την ομάδα”.

Μετά από αυτό το…συμβάν, οι γλώσσες που κάνουν λόγο για μη επιθυμία της νέας διοίκησης να έχει στον πάγκο της ομάδας τον Λίνεν. Κι αν με τον Ραμντάν το θέμα δεν θα στοιχίσει τίποτα, καθώς μπορεί να είχε συμφωνήσει, αλλά δεν είχε υπογράψει. Ο Λίνεν, ωστόσο, αν απολυθεί θα αποζημιωθεί με 825 χιλιάδες ευρώ! 

Τι έγινε ρε παιδιά…;

“Ακόμα δεν ήρθε, τον έδιωξαν τον άνθρωπο”, ήταν μια από τις ερωτήσεις που ακούστηκαν απο παίκτη του Ολυμπιακού. κατά την χθεσινή απογευματινή προπόνηση που ξεκίνησε χωρίς τον Λίνεν.

“Τι έγινε ρε παιδιά…το πρωί μας τον σύστησε ο Κόκκαλης, το απόγευμα τον…”έφαγε” ο Μαρινάκης;” έλεγαν αστειευόμενοι οι παίκτες σε “πηγαδάκια”.

Κουτί…ο Γκούτι!

Η φημολογία που ήθελε τον Ισπανό να αποτελεί μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού, μάλλον δεν είναι μόνο φημολογία. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο 33χρονος “καλοβλέπει” το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, καθώς οι άλλες προτάσεις που έχει από Κατάρ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Μπεσίκτας, δεν τον δελεάζουν ιδιαίτερα.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν τις πρώτες επίσημες κινήσεις για την απόκτηση του, με τα ποσά που ακούγονται να είναι από 4,6 – 5εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Ο Γκούτι, έχει εξασφαλίσει την ελευθερία του από τη Ρεάλ.

Πάντως, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιθυμεί  να πεσούν οι τόνοι στα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι όποιες κινήσεις γίνουν, θα γίνουν μετά τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Σ.Κόκκαλη στον Β.Μαρινάκη.

Ολυμπιακός: “Μεταγραφές μετά τη μεταβίβαση των μετοχών…”

Εν, τω μεταξύ, ο Τάσος Πάντος πέρασε το μεσημέρι από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, όπου του κοινοποιήθηκε ότι το συμβόλαιο του δεν θα ανανεωθεί. 

Αύριο, αναμένεται να περάσει από τα γραφεία και ο Αντώνης Νικοπολίδης, προκειμένου να επικυρωθεί η συμφωνία που έγινε με την προηγούμενη διοίκηση, για να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, για έναν ακόμα χρόνο.

Ο “Ράμπο” επιστρέφει!

Σε επιτελικό πόστο επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ο Τάσος Μητρόπουλος, καθώς η νέα διοίκηση τον επέλεξε για την νευραλγική θέση του γενικού διευθυντή της ομάδας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε