Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέσα Αμπντούν και “Φέτφα” – Τέσσερις αμφίβολοι για την Άρσεναλ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ξεκίνησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να βλέπει τους Αμπντούν και Φετφατζίδη να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, αμφίβολοι παραμένουν οι Μοντέστο, Τζεμπούρ, Τοροσίδης και Φέισα.

Ο Γιάνης Φετφατζίδης και ο Τζαμέλ Αμπντούν προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή και υπολογίζονται για τον αγώνα της Τετάρτης, ενώ αισιοδοξία υπάρχει πως θα προλάβουν την αναμέτρηση και οι Μοντέστο, Τζεμπούρ. Αντίθετα λίγες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή ο Φέισα και ελάχιστες ο Τοροσίδης.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη επανήλθαν την Κυριακή το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού. Άρχισαν, με αυτό τον τρόπο, την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, σε όλο το ματς ή στο μεγαλύτερο διάστημα αυτού, έκαναν αποθεραπεία και χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας τα τελειώματα των φάσεων, το “ένας εναντίον ενός” και παίζοντας δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν και ο Γιάννης Φετφατζίδης γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν συνέχισαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ, Λιούμπομιρ Φέισα και Βασίλης Τοροσίδης. Το “σφίξιμο” που ένιωσε ο Φρανσουά Μοδέστο στον ορθό μηριαίο δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου θα μπει σιγά-σιγά σε πρόγραμμα αποκατάστασης από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 17:30″.

Ενάμιση μήνα εκτός ο Παπάζογλου – Αγωνία για Μοντέστο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε