Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεσημεράκι το Ρούμπιν Καζάν – Ολυμπιακός… μέχρι νεοτέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Την απόφαση να μεταφερθεί η ώρα έναρξης της αναμέτρησης των “ερυθρόλευκων” με τη Ρούμπιν Καζάν στις 13:00 αναμένεται να ανακοινώσει νωρίς το απόγευμα η ΟΥΕΦΑ, θέλοντας να εξασφαλίσει έτσι καλύτερες καιρικές συνθήκες για τις δυο ομάδες. Υπαρκτό ακόμα το ενδεχόμενο να αναβληθεί κατά μία μέρα η διεξαγωγή του αγώνα.

Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονται στη Μόσχα με την αποστολή των πρωταθλητών, η τελευταία ενημέρωση που έχουν από την Ελβετία και τους αξιωματούχους της UEFA αναφέρει ότι το ματς θα γίνει κανονικά την Τρίτη, απλώς θα μετατεθεί ακόμα δύο νωρίτερα, δηλαδή στις 13:00 ώρα Ελλάδας (15:00 ώρα Ρωσίας), ώστε να συνδυαστεί η υψηλότερη δυνατή θερμοκρασία με την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Η διεξαγωγή του αγώνα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό μετά τις προπονήσεις του πρωταθλητή Ελλάδας και της ρωσικής ομάδας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του για το αν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε αυτές τις συνθήκες. Αν οι παίκτες πουν ότι δεν μπορούν, τότε ο Ισπανός τεχνικός θα ζητήσει να αναβληθεί το παιχνίδι. Οι Πειραιώτες είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν στις 15:00 ώρα Ελλάδας και οι Ρώσοι στις 16:30.

Εφόσον υπάρξει αναβολή, την Τετάρτη αναμένεται σημαντική βελτίωση των συνθηκών με άνοδο της θερμοκρασίας.

Επίσημη τοποθέτηση από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει υπάρξει ακόμα, κάτι που ενδεχομένως θα γίνει κατά την διάρκεια της μέρας ή ακόμα και το πρωί της Τρίτης

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην παγωμένη Μόσχα (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε