Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μέσω Κέρκυρας στο Δουβλίνο η Εθνική ομάδα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η πτήση τσάρτερ της Εθνικής για Δουβλίνο θα κάνει μία στάση στην Κέρκυρα, ώστε να παραλάβει τους τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που θα αγωνίζονται την προηγούμενη μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η στήριξη, διευκόλυνση και προστασία όλων των διεθνών ποδοσφαιριστών, ανεξαρτήτως του συλλόγου που ανήκουν, αποτελεί για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κυρίαρχο και πρώτιστο μέλημα. Γεγονός το οποίο έχει αποδειχθεί διαχρονικά και οι ίδιοι οι διεθνείς γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα και μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Για τον λόγο αυτό με παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, τροποποιήθηκε το πρόγραμμα ταξιδιού της αποστολής της Εθνικής Ανδρών ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ιρλανδία την Τετάρτη 14-11-2012 στο Δουβλίνο.

Η πτήση τσάρτερ της Εθνικής θα αναχωρήσει από την Αθήνα για το Δουβλίνο στις 10:00 την Τρίτη 13-11-2012. Στην ιρλανδική πρωτεύουσα το αεροσκάφος θα φτάσει, αφού πρώτα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, προκειμένου να παραλάβει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον κ. Φερνάντο Σάντος, έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καταπόνησή τους.

Ζήτησε αναβολή λόγω της Εθνικής ο Παναθηναϊκός!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε