Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Μετά τα πλέι οφ τα σπουδαία για Σκόκο

Θολό παραμένει το τοπίο με τον Νάτσο Σκόκο
Θολό παραμένει το τοπίο με τον Νάτσο Σκόκο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού Αδαμίδη με τον μάνατζερ του Σκόκο έγινε αλλά αυτό που προέκυψε ήταν το ότι οι δύο άνδρες θα τα ξαναπούν μετά τα πλέι οφ.

Σύμφωνα με τα όσο δημοσιοποίησε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ ο κύριος Διαννής, μάνατζερ του Σκόκο, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα άκουσε από τη βελτιωμένη οικονομικά πρόταση της Ένωσης και θα τη μεταφέρει στον πελάτη του.

Τι αναφέρει η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Συνάντηση, παρουσία του κ. Σταύρου Αδαμίδη, του κ. Άρναρ Γκρέταρσον, του κ. Κωνσταντίνου Καπετανάκη και του εκπροσώπου στην Ελλάδα, του Νάτσο Σκόκο, κ. Παύλου Διαννή, συζητήθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή για 2 -πέραν του 2011- χρόνια. Στον κ. Διαννή παρουσιάστηκε το νέο πλάνο της ομάδας (αγωνιστικό- διοικητικό- νέο προπονητήριο κλπ) και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε στον κ. Διαννή το γενικό οικονομικό πλαίσιο, της νέας βελτιωμένης πρότασης, η οποία θα έχει άμεσα ισχύ, εφόσον θα γίνει αποδεκτή. Ο κ. Διαννής άκουσε με ικανοποίηση τα σχέδια της ΑΕΚ για το μέλλον και θα μεταφέρει στον ποδοσφαιριστή τα νέα οικονομικά δεδομένα της βελτιωμένης πρότασης, τα οποία και θα γίνουν απόλυτα συγκεκριμένα μετά το πέρας των πλέι οφ. Συζητήθηκε και επισημάνθηκε η κρισιμότητα των πλέι οφ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.”
 
Πάντως λίγες ώρες πριν το ραντεβού ο κ. Διαννής με δηλώσεις του στο Gazzetta.gr τόνιζε το ότι ο παίκτης του επιθυμεί να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Πρόβλημα με Μανωλά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε