Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μετά την… αναβολή της αναβολής, ζητούν νέα αναβολή!

Το μπάχαλο συνεχίζεται με τον ΟΦΗ να ζητάει από την ΕΠΟ να αναβάλει ξανά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου και να τονίζει πως: ” η ανατροπή αυτή επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας”. Διαβάστε όσα είχαν προηγηθεί με την επίθεση του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της για εκ νέου ορισμού του αγώνα ύστερα από το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακος κατά της ΕΠΟ – “Αστείος ο προγραμματισμός”

Μπηχτές σε Παναθηναϊκό από ΕΠΟ: Καταδικασμένες για αποτυχία πρακτικές

Αναβολή της αναβολής – Κανονικά την Τετάρτη το Ολυμπιακός-ΟΦΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στις 13-3-2012 το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ που αρχικά είχε ορισθεί να γίνει στις 21-3-12. Η ΠΑΕ ΟΦΗ άλλαξε όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα και όχι μόνο (π.χ. κλείσιμο ξενοδοχείου, αεροπορικών εισιτηρίων, προπονητικό πρόγραμμα κ.λ.π.).

Όπως εύκολα μπορεί ν αντιληφθεί ο καθένας, ένας τόσο σημαντικός αγώνας όπως είναι αυτός της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απαιτεί ανάλογη προετοιμασία των παικτών και γενικότερα της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι σήμερα τελείως αυθαίρετα, πέρα από κάθε λογική η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ έρχεται να ανατρέψει την απόφαση του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να ορίσει ξανά το παιχνίδι στην ίδια ημερομηνία (21-3-12) αποτελεί μια άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των ποδοσφαιρικών κανόνων.

Ειδικά μάλιστα όταν η ανατροπή αυτή «επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ουδεμία επίπτωση για την ίδια έχει ο χρόνος που έχει επιλεγεί η διεξαγωγή του αγώνα και η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων ενόψει δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Για το λόγο αυτό ζητάμε άμεσα την ανάκληση του ορισμού του αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ στις 21-3-12, γιατί ουσιαστικά μεσολαβούν μόνο δύο εργάσιμες ημέρες για το συγκεκριμένο ματς.

Είναι προφανές ότι η ανατροπή της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ στιγματίζει το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε