Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μετά την καταιγίδα… νηνεμία ζήτησε ο Μαύρος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να βάλει ένα τέλος στις κόντρες ώστε η ομάδα να συνεχίσει ανεπηρέαστη την προσπάθεια ανάκαμψης.

Ο Θωμάς Μαύρος μέσω του Goal έστειλε μήνυμα συσπείρωσης ενόψει της συνέχειας:

“Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ ζήτησα ενότητα και συσπείρωση. Γι’ αυτό και επιθυμώ να μη γυρίσω ξανά στο
παρελθόν. Ο κόσμος γνωρίζει καλά πως με την αμέριστη βοήθειά του καταφέραμε ένα μικρό θαύμα το περασμένο καλοκαίρι και κρατήσαμε την ΑΕΚ ζωντανή. Οσα γίνονται τώρα δεν θα υπήρχαν αν δεν είχε μπει ο Μαύρος και δεν είχε βοηθήσει ο κόσμος. Αλλά δεν θέλω να σκαλίζω όσα συνέβησαν και να αναλώνομαι σε κουβέντες που δεν έχουν πλέον νόημα.

Αυτό που προέχει τώρα είναι η ηρεμία γύρω από την ομάδα. Να πέσουν οι τόνοι και να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της. Να στηρίξουμε τους παίκτες και τον Λίνεν. Δεν θέλω άλλες αντιπαραθέσεις. Αναλαμβάνω τα λάθη που μου αναλογούν και κοιτάζω στο μέλλον. Η ΑΕΚ έχει πολύ σοβαρά θέματα που απαιτούν απ’ όλους εγρήγορση και προσοχή. Εκεί θα πρέπει να πολεμήσουμε, αν χρειαστεί, ώστε να υπάρξουν καθαρές λύσεις για την ομάδα.

Η άποψή μου είναι δεδομένη: αυτό το ρόστερ έχει ταλέντο και χρειάζεται δουλειά και τύχη για να βγει μέσα στο γήπεδο και να φέρει αποτελέσματα. Ο Λίνεν είναι προπονητής εγνωσμένης αξίας. Εχει δείξει στο πέρασμά του από τον Πανιώνιο πως μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που απαιτεί η ομάδα είναι ηρεμία και δουλειά. Ετσι, θα βρει τον δρόμο της και θα μπορέσει να έχει τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε. Ελπίζω ο Λίνεν να έχει τύχη, να φέρει άνεμο αλλαγής στην ομάδα και με τη δουλειά του να φέρει την ΑΕΚ εκεί που θέλουμε όλοι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε