Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετά την πεντάρα ο Λεμονής ζήτησε παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Άουγκσμπουργκ και ο προπονητής του ζήτησε άμεσα μετεγγραφές.

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας οι νεοσμυρνιώτες αντιμετώπισαν μία ομάδα που βρίσκεται πολύ πιο μπροστά αφού η Μπουντεσλίγκα ξεκινάει σε μία εβδομάδα και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος άντεξε, αλλά στο δεύτερο ήρθε η κατάρρευση. Λάνγκαμπ (51′), Μέλντερς (63′), Βέρνερ (65′, 83′, 88′), σημείωσαν τα πέντε γκολ της Άουγκσμπουργκ.

Άουγκσμπουργκ: Γιέντζκ, Βερχάεγκ (80′ Χοσογκάι), Ντε Ροκ, Μπάιερ (80′ Τουρκ), Λάνγκαμπ, Ντε Γιόνκ (62′ Βέρνερ), Κάλσεν-Μπράκερ, Μπρίνγκμαν (46′ Μέλντερς), Ντάβιντς (80′ Σινκάλα), Γκόγκια (62′ Μπελινχάουσεν), Χάιν (46′ Εντζιένγκ).

Πανιώνιος: Ανέστης, Γιόνσον, Σιόβας (77′ Κούρος), Τσότσαλιτς, Κρικβέλια, Αναστασόπουλος (46′ Ιλιτς), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (70′ Κούρντι), Γουνδουλάκης, Οκόγιε (46′ Σταματής).

Ο Τάκης Λεμονής μετά τη λήξη του αγώνα ζήτησε άμεσα προσθήκες: “Για 45 λεπτά, στο επίπεδο προετοιμασίας που είμαστε, η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Η κούραση από τις σκληρές προπονήσεις είναι εμφανής και θα πρέπει να αναλογιστούμε πως αυτή την περίοδο οι βασικοί παίκτες θα έπρεπε κανονικά να αγωνίζονται για 45′ έως 60 λεπτά. Πάντως, στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε μία ομάδα που ξεκινάει το Σάββατο τις επίσημες υποχρεώσεις της, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, ενώ για το δεύτερο ημίχρονο σίγουρα είναι πολλά τα πέντε γκολ. Ο αριθμός των παικτών που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πάρα πολύ μικρός. Είναι προφανές πως η ομάδα χρειάζεται παίκτες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε