Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Μετά το Πάσχα η επίσκεψη Γόντικα – Η… ζυγαριά θα περιμένει τους παίκτες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού θα επισκεφτεί τελικά τους παίκτες του “τριφυλλιού” μετά την τετραήμερη άδεια τους. Συστάσεις να προσέξουν την διατροφή τους κατά την διάρκεια των εορτών. “Δεν υπήρξε καν επαφή”, απαντούν από την “πράσινη” ΠΑΕ για τα σενάρια περί Φιορεντίνα και Λέτο.
Μπορεί ο Δημήτρης Γόντικας να επισκέπτεται κάθε εβδομάδα την Παιανία και παρακολουθεί – όποτε το κρίνει αναγκαίο- μέρος της προετοιμασίας της ομάδας, αλλά ο προεδρεύων αντιπρόεδρος των “πρασίνων” αυτή τη φορά δεν θα το κάνει…
 
Ο κ. Γόντικας θα δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση μετά το Πάσχα και θα μιλήσει σε έντονο ύφος στους παίκτες, στην προσπάθεια να τους αφυπνίσει ενόψει των πλέι-οφ.
 
Οι “πράσινοι” θα προπονηθούν αύριο, στη συνέχεια θα πάρουν την τετραήμερη άδειά τους για τις γιορτές του Πασχα, ενώ θα επιστρέψυν στις προπονήσεις την Τρίτη.
 
Και σίγουρα εκτός των άλλων, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα κάνει συστάσεις στους παίκτες προκειμένου να προσέξουν την… όρεξή τους στις γιορτές και να μην εμφανιστούν με… περιττά κιλά.
 
Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Σεμπάστιαν Λέτο, από τον Παναθηναϊκό ισχυρίζονται πως δεν υπήρξε καμία επαφή με τους “βιόλα”,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε