Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετά τον Φώτση το παλεύει και για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Έντονο ελληνικό χρώμα αναμένεται να έχει του χρόνου η Μπαρτσελόνα, αφού εκτός από τον Αντώνη Φώτση προσπαθεί να αποκτήσει και τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο 29χρονος γκαρντ ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στην ACB και σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης αλλά θα περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με τον Ολυμπιακό.

Μετά την αποχώρηση των Αγγελόπουλων οι παίκτες των ερυθρόλευκων που έχουν υψηλά συμβόλαια γνωρίζουν πως δύσκολα θα μπορέσουν να διατηρήσουν τα χρήματα που έπαιρναν και γι’ αυτό αναζητούν το νέο σταθμό της καριέρας τους.

Ο Τεόντοσιτς βρίσκεται μία ανάσα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γκόρντον έκλεισε στην Γαλατάσαραϊ και ο Μπουρούσης έμεινε ελεύθερος.

Η ElMundoDeportivo γράφει ότι ο μεγάλος στόχος της Μπάρτσα για να αντικαταστήσει τον Ρούμπιο είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Στη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου με τον μάνατζερ του παίκτη, ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του που προβλέπει 2,4 εκ. ευρώ το χρόνο αλλά θα προσπαθήσουν να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε