Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μετά τον Κουμορτζί επιθετικός – «Ερυθρόλευκος» και ο Χαβίτο

Την Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Γκανέζου μέσου από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό και ακολούθως οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για το «μπαμ» με επιθετικό. Στο προσκήνιο το όνομα του Τζο. Πλήρης συμφωνία με Χαβίτο.

Ο μεταγραφικός οργασμός στον Πειραιά συνεχίζεται. Μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη, ακολουθούν την Δευτέρα οι υπογραφές με τον Κουμορτζί, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκαθαρίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου, με τον Πανιώνιο να είναι το μεγάλο φαβορί.
 
Η αποχώρηση του Μήτρογλου ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση και τρίτου παίκτη από τους ερυθρόλευκους στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αξίζει να αναφερθεί πως στον Πειραιά ισχυρίζονται πως θα πάρουν επιθετικό μόνο αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.
 
Μία τέτοια είναι του Τζό της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος έχει προταθεί εδώ και μερικές μέρες και μετά την απόκτηση του Τζέκο «σκουραίνουν» τα πράγματα για τον Βραζιλιάνο.  Εκτός από τον Τζο, υπάρχει άλλο ένα όνομα, αυτό του 29χρονου Γαλλομαροκινού σέντερ φορ της Μάλαγα, Ναμπίλ Μπάχα.
 
Σε σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» τονίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, τον οποίο Βαλδέρδε και Κοβάσεβιτς γνωρίζουν από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν σέντερ φορ περιοχής, ο οποίος ωστόσο μπορεί να «βγει» και πιο έξω, διεθνή με το Μαρόκο, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν παίκτη με καλά τελειώματα φάσεων, δυνατό και γρήγορο, ο οποίος όμως δεν διαθέτει αντίστοιχη τεχνική κατάρτιση. Μετά από αρκετά περάσματά από «μικρές» ισπανικές και πορτογαλικές ομάδες, το 2007 αποκτήθηκε από τη Μάλαγα. Την πρώτη του σεζόν είχε 10 γκολ σε 36 συμμετοχές, τη δεύτερη 9 σε 36, την τρίτη 5 σε 32, ενώ φέτος που είναι εκτός πλάνων δεν έχει σκοράρει σε πέντε παιχνίδια.
 
Οι Πειραιώτες όμως δεν σταματούν εδώ και κινούνται ήδη για το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να μαζέψουν ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά. Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται από τον Ιούνιο ο Χαβίτο, ο οποίος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Άρη. Μέσα στο επόμενο διάστημα οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να έχουν συνάντηση με την πλευρά του 27χρονου, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους. Εν συνεχεία θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας και ο παίκτης το καλοκαίρι θα ενσωματωθεί ως ελεύθερος στην ομάδα του Πειραιά.
 
Επόμενος στόχος είναι ο νεαρός Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού και έπεται συνέχεια…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε