Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετά τον Μάριτς και ο Σχορτσιανίτης

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Άλεξ Μάριτς, όπως επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Οι πράσινοι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση Σχορτσιανίτη.

Οι πράσινοι κάλυψαν και με το παραπάνω την απώλεια του Νίκολα Πέκοβιτς αφού μετά τον Ίαν Βουγιούκα απέκτησαν και τον Άλεξ Μάριτς.

Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Σερβοαυστραλού σέντερ είναι η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Από την Παρτιζάν ουσιαστικά ανακοινώθηκε η μετακίνηση του παίκτη, αφού ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας τον αποχαιρέτησε.

“Με μεγάλη μας λύπη γνωστοποιούμε ότι ο Άλεξ Μάριτς δεν θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την ερχόμενη περίοδο. Λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού, της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου μας, αλλά και της επιθυμίας του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε.”

Θέλει και “Σόφο”

Οι πράσινοι πάντως δεν φαίνεται να σταματούν εκεί. Έχουν πάντα στα υπόψη τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο οποίος δεν έχει πρόταση από άλλη ομάδα και αν θέλει ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον κάνει δικό του ανά πάσα στιγμή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε