Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μετά τον Ρονάλντο… Αλόνσο και Ντι Μαρία μπήκαν στο “στόχαστρο”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (αρχείο)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ (αρχείο)

Η υπόθεση φοροδιαφυγής που φέρεται να εμπλέκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει αρκετή ένταση στις τάξεις της Ρεάλ. Τα ονόματα πρώην και νυν παικτών των Μαδριλένων που έρχονται στην επικαιρότητα και η αντίδραση της διοίκησης της “βασίλισσας”.

Στο στόχαστρο της ισπανικής εφορίας φαίνεται πως έχει μπει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών της Ισπανίας να κάνει λόγο ακόμα και για πιθανή φυλάκιση του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η διοίκηση των “μερένγγες” προσπάθησε να δώσει απαντήσεις μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία τονίζεται ότι ο Ρονάλντο είναι καθαρός από την αρχή της παρουσίας του στο σύλλογο.

“Με αφορμή τις ιστορίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την υπόθεση που εξελίσσεται και την εξέταση πιστοποιητικού που εκδίδεται από την ισπανική Φορολογική Υπηρεσία, επιβεβαιώνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις του. Δείστε σεβασμό στον Κριστιάνο, του οποίου η συμπεριφορά είναι παράδειγμα προς μίμηση από την πρώτη μέρα παρουσίας του στον σύλλογο”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ρεάλ.

Η Εισαγγελία απ’ την μεριά της έχει ξεκινήσει να δημιουργεί φάκελο για τους Τσάμπι Αλόνσο, Ρικάρντο Καρβάλιο και Ανχελ Ντι Μαρία.

Το θέμα αφορά την περίοδο που αγωνίστηκαν στην Ρεάλ Μαδρίτης και το ίδιο φαίνεται ότι θα ακολουθήσει με τον Φάμπιο Κοεντράο, αλλά και τον Ραδαμέλ Φαλκάο για τα χρόνια του στην Ατλέτικο. Όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ακόμα μέλλον…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε