Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μεταγραφικός “πυρετός” στο λιμάνι

Αρκετά είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που έχουν ανοιχτά στον Ολυμπιακό με τις διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Συνάντηση Μαθία με Κοστάντσο. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Βαλντές. Σάντσες και Πιζάρο φαβορί για την μεσαία γραμμή.

Σε ρυθμούς μεταγραφών κινούνται όλοι στην “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τους υποψήφιους για να μετακομίσουν στον Πειραιά.
 
Δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει δύο τερματοφύλακες. Το βράδυ της Δευτέρας ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Φράνκο Κοστάντσο, Σίτερσπιλερ. Ο Κοστάντσο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Βασιλεία και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή είναι στο χέρι του Ολυμπιακού. Να σημειωθεί, πάντως, πως εκτός από την ελληνική ομάδα για τον Κοστάντσο ενδιαφέρεται η Κατάνια και η Ουντινέζε.
 
Παράλληλα στην Αθήνα βρίσκεται ένας εκ των εκπροσώπων του Νέλσον Βαλντές, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για την θέση του ελεύθερου επιθετικού. Ο Παραγουανός στράικερ που έμεινε ελεύθερος από την Έρκουλες έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται η παρουσία του μάνατζερ του στην Αθήνα να σημαίνει και την έναρξη των διαπραγματεύσεων.
 
Την ίδια ώρα στον Ολυμπιακό τηρούν στάση αναμονής σχετικά με τις περιπτώσεις των Σάντσες και Πιζάρο, καθώς για τον πρώτο πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει στο Σαμπιονά η Βαλενσιέν ενώ για τον δεύτερο σημαντικό ρόλο θα παίξει η στάση της νέας ιδιοκτησίας της Ρόμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε