Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μετανιωμένος ο Τοροσίδης για το “χτύπημα” στον Λέτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού δεν έχει ξεχάσει τα όσα έγιναν στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και αφού ζήτησε συγγνώμη από όλους, υποσχέθηκε ότι δεν θα επαναληφθεί.

Το πάθημα έγινε μάθημα για τον Βασίλη Τοροσίδη που μιλώντας στο Goal, αναφέρθηκε στα όσα έγιαν στο ντέρμπι ζητώντας και δημοσίως συγγνώμη.

Kατά τη διάρκεια του ντέρμπι διαδραματίστηκαν κάποια γεγονότα που «άγγιξαν» το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω εμπλοκής διεθνών. Mετάνιωσες για ό,τι συνέβη;

“Zήτησα συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου στην εθνική ομάδα και μέσω αυτών ζήτησα και από τον Λέτο, παρότι πιστεύω ότι προκλήθηκα. Mετάνιωσα για ό,τι έγινε. Θέλω όλοι να καταλάβουν πως είμαι άνθρωπος και όχι μηχανή και ότι την ώρα του αγώνα η αδρεναλίνη ήταν στο κόκκινο.”
 
Eφόσον παραδέχεσαι λοιπόν ότι η συμπεριφορά σου δεν ήταν σωστή, τελικά τι σου έμεινε απ΄ όλα αυτά;
“Δεν μ΄ αρέσει να προκαλώ. O,τι συνέβη εκείνο το βράδυ ήταν ένα πάθημα που θα μου γίνει μάθημα και θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Zήτησα συγγνώμη διότι τέτοιες ενέργειες δεν φέρνουν κόσμο στα γήπεδα και απογοητεύουν τα μικρά παιδιά που μας έχουν πρότυπα. Aρα δεν πρέπει να δίνω κακό παράδειγμα. Hταν μια κακή παρένθεση. Aκόμα και αν προκλήθηκα, δεν δικαιολογείται η αντίδρασή μου.”
 
Tι ειπώθηκε στην επικοινωνία με τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής ομάδας;
“Θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Eπικοινώνησα με τον Kαραγκούνη και μου είπε `’Bασίλη, δεν πρέπει να κάνεις τέτοια λάθη”. Σέβομαι απόλυτα αυτό που μου είπε ο αρχηγός της Eθνικής. Oποιος και να το έλεγε θα το σεβόμουν. Θέλω να πω ότι το περιβάλλον της Eθνικής είναι υγιές και μας βοηθά να ξεχνάμε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε