Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετεγγραφές ουσίας προανήγγειλε ο Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός μετά την προπόνηση της Τετάρτης μίλησε για την ενίσχυση της ομάδας τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη, για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι η ΑΕΚ να αποκτήσει παίκτες που θα τη βοηθήσουν και όχι αυτούς που απλά θα κάνουν αίσθηση στον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η αξιοποίησει των παικτών που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ αλλά και των ακαδημιών.

“Έχω έρθει για να δώσω λύσεις στην ΑΕΚ. Είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων, όταν υπάρχουν πολλά χρήματα. Δύσκολο είναι να κάνεις καλές μεταγραφές όταν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα. Εκεί πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στόχος είναι να αναδείξουμε παίκτες από τις ακαδημίες και να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Δεν χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουμε να είναι γνωστοί, αλλά να μπορούν άμεσα να μας βοηθήσουν. Αν δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε μια μεγάλη μεταγραφή, ίσως να την κάνουμε.

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη μεταγραφή που μπορούμε να κάνουμε είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Ελπίζουμε να επιστρέψουν υγιείς όσο περισσότερο γίνεται, γιατί όταν αναλάβαμε βρήκαμε πολλούς τραυματίες εδώ και κάποιους παίκτες δεν τους έχω δει ακόμη. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε όλο το δυναμικό μας. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε όλους. Δεν ήρθαμε να ανακαλύψουμε την Αμερική. Θέλω να δίνω ευκαιρίες κι όποιος έχει την ποιότητα θα την εκμεταλλευτεί. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τίποτα δεν χαρίζεται.”

Όσον αφορά στην ατμόσφαιρα που συνάντησε στο πρώτο του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ:

“Ήταν κάτι μοναδικό. Το γκολ το πέτυχαν οι φίλαθλοί μας. Μας παρέσυραν να μπούμε δυνατά στο ματς. Ελπίζω να είναι δίπλα μας κι όταν έρθουν δύσκολες μέρες. Θέλουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο της ΑΕΚ κι όχι μόνο στιγμιαίες χαρές.”

Για το ματς κόνττρα στον Πανθρακικό:

“Είναι αγώνας χωρίς αύριο, αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός. Πρέπει να παραταχθούμε αύριο και σκεφτόμαστε μόνο την πρόκριση.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε