Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετεγγραφική “επίθεση” από Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις προσπάθειες για να ενισχυθεί από τώρα η ομάδα για το καλοκαίρι. Κάποιοι από τους παίκτες ίσως πάνε στην Παιανία από τον Ιανουάριο.

Πριν πεινάσουν… μαγειρεύουν στο “τριφύλλι” και γι’ αυτό προσπαθούν να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους μετεγγραφές από τον Ιανουάριο.

Η απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου βρίσκεται στα… τελειώματα της, αφού ο 20χρονος δεξιός μπακ θα υποβληθεί την Πέμπτη σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Η μετεγγραφή του νεαρού μπακ θα ανακοινωθεί πιθανότατα, μόλις ξεκαθαρίσει αν θα πάει τώρα στην Παιανία (δίνοντας 40.000 με 50.000 ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες ή να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα κάποιος από τους παίκτες των “πρασίνων”) ή το καλοκαίρι (ως ελεύθερος).

“Κλεισμένος” για το καλοκαίρι είναι και ο Θανάσης Ντίνας. Σειρά θα πάρει ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2011.

Επίσης οι “πράσινοι” φέρονται να είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωκράτη Φυτανίδη, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ατρόμητο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όσον αφορά τον Τόμας ντε Βινσέντι, η υπόθεσή του είναι δύσκολη από τη στιγμή που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του Αργεντινού χαφ και ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα…

“Ποδαρικό” με Μαυρία

Μετά τον Σπυρόπουλο φοράει τα… πράσινα και ο Ντίνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε