Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μετεξεταστέοι… οι αναπληρωματικοί – Δεύτερη ήττα για ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ήττα με 3-2 για τον “δικέφαλο του Βορρά” από την Γκρόνινγκερ. Ο Λάζλο Μπόλονι παρέταξε την ομάδα με πολλές αλλαγές, με τους παίκτες να μην στέκονται στο… ύψος των περιστάσεων. Βελτιωμένοι στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς με την είσοδο βασικών.
Όπως και στο πρώτο φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, έτσι και σε αυτό ο ΠΑΟΚ έδειξε δύο πρόσωπα.
 
Ο Λάζλο Μπόλονι θέλησε να κάνει πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, οι αναπληρωματικοί απογοήτευσαν και έτσι ο “δικέφαλος του Βορρά” γνώρισε πολύ εύκολα την ήττα από την Ολλανδική Γκρόνινγκερ με 3-2.
 
Οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν και πάλι κενά στην άμυνα, τα οποία φάνηκαν ακόμα πιο έντονα, λόγω και της κακής παρουσίας του Κρέσιτς στο τέρμα, ενώ στο πρώτο 45λεπτο έδειξαν και σοβαρή αδυναμία στο να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουν παιχνίδι.
 
Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 3-0 χάρις τα τέρματα των Μάταβς (6′ πεν, 25′) και Μπακούνα (34′).
 
Με την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Μπόλονι πέρασε αρκετούς από τους λεγόμενους… βασικούς (έκανε 10 αλλαγές!) και κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με πλασέ στην κίνηση του Αθανασιάδη, μετά από σέντρα του Λίνο (64′) και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το υπέροχο γκολ του Φωτάκη (88′).
 
Επόμενο φιλικό για τον ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (17/7).

Γκρόνινγκεν: Φαν Λου, Κβάκμαν, Γιόχανσον, Μπακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτς, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι
 
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (45′ Γιακουμής), Σνάουτσνερ, Κουρδάκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου
 
Από το 59′ και μετά αγωνίστηκε με τους: Γιακουμή, Έτο, Λίνο, Σαβίνι, Μαλεζά, Αρίας, Φωτάκη, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε