Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μετίν: Ο Ολυμπιακός θέλει τον Τερίμ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φατίχ Τερίμ αποκάλυψε ο μέσος της Λάρισας τονίζοντας: “Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος του τον θέλει”.

 

Έξω ο  Ντάτολο – Μέσα ο Λεντέσμα

Στον τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας “ΤV2” μίλησε ο Τουμέρ Μετίν και αναφέρθηκε για το μέλλον του στην Λάρισα αλλά και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον συμπατριώτη του Φατίχ Τερίμ.

 
“Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του γνωρίζουμε όλοι εδώ και χρόνια ότι θέλει τον Τερίμ. Πέρσι, που με τη Λάρισα νικήσαμε στο Καραϊσκάκη, ο Τερίμ με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα τους νικήσετε, προσθέτοντας ότι με θέλουνε στον Ολυμπιακό. Από τότε δεν έπαψαν να τον θέλουν, το ξέρω πολύ καλά. Γράφτηκε πέρσι, αλλά και φέτος, ενώ τις τελευταίες 15 ημέρες υπάρχουν συνεχείς αναφορές στον Τύπο. Αν τελικώς έρθει, θα το δείξουν οι μέρες.
 
Θα παίξω μερικά ακόμα χρόνια ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό μου με τη Λάρισα λήγει σε λίγες μέρες. Η ομάδα θα παίξει σε νέο γήπεδο την επόμενη σεζόν και θέλουν να με δουν να αγωνίζομαι σε αυτό. Θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και ίσως βρούμε κάποια λύση που θα συμφέρει τις δύο πλευρές. Το πρωτάθλημα της Ελλάδας είναι πιο εύκολο από της Τουρκίας”, τόνισε ο Μετίν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε