Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Μέτωπο” Τζίγγερ-Πατέρα κατά Γιαννακόπουλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παρείχε στήριξη στο Νικόλα Πατέρα, διαψεύδοντας παράλληλα το σημερινό δημοσίευμα που έκανε λόγο για περιορισμό των δραστηριοτήτων του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανοικτό για τον Τύπο ΔΣ ζήτησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Θ. Γιαννακόπουλος: Ανοικτό για τον Τύπο ΔΣ

Νωρίτερα έδωσε την δική του απάντηση και ο Νικόλας Πατέρας με δική του γραπτή δήλωση στην οποία μιλά, μεταξύ άλλων: “για τη σκοπιμότητα τέτοιων κατάπτυστων δημοσιευμάτων από οπαδικές εφημερίδες, η μία μάλιστα εκ των οποίων ανήκει σε οικογένεια μεγαλομετόχου και δήθεν κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού”, φωτογραφίζοντας τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Η δήλωση του Γιάννη Βαρδινογιάννη:

“Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα.
Διαβάζοντας σήμερα συγκεκριμένη «πράσινη» αποκάλυψη στον Τύπο για δήθεν συζήτηση περί των διοικητικών εξελίξεων στον Παναθηναϊκό μεταξύ του Νίκου Πατέρα και εμού, έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Το περιεχόμενο του εν λόγω άρθρου προφανώς αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη και μύθευμα.

Ανακριβείς και αυθαίρετες πληροφορίες στα ΜΜΕ κάθε άλλο παρά προσφέρουν στον σύλλογο.

Οι μέτοχοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να πράξουν για να διαφυλαχτεί η ενότητα του Παναθηναϊκού. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Ιδιαίτερα ο Νίκος Πατέρας του οποίου το έργο όλοι αναγνωρίζουμε και εγώ προσωπικά ευχαριστώ για την προσφορά του και συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας με επιστέγασμα την κατάκτηση του ντάμπλ.

Άκομψα και ψευδή δημοσιεύματα δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι υποκινητές τους, αντιθέτως ενισχύουν την βούλησή μας να παραμείνει ο Παναθηναϊκός εκεί που ανήκει. Στην κορυφή!”

Κατσουράνης: “Να βάλουν νερό στο κρασί τους…”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε