Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Μέτοχος της Λίβερπουλ ο Λεμπρόν!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο “βασιλιάς” του ΝΒΑ επεκτείνει τη δραστηριότητα του και μπήκε δυναμικά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Απέκτησε μετοχές της Λίβερπουλ θέλοντας να προωθήσει την εικόνα του παγκοσμίως.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον Λεμπρόν Τζέιμς να συμμετέχει στα διοικητικά της Λίβερπουλ επιβεβαιώθηκαν. Όπως δήλωσε ο ο πρόεδρος των κόκκινων, ο “βασιλιάς” απέκτησε ένα ποσοστό μετοχών της ομάδας.

“Πιστεύουμε πως θα είναι μία δυναμική συνεργασία. Λίγοι αθλητές έχουν τόση επιρροή παγκοσμίως. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Λεμπρόν θα είναι μέλος της οικογένειας της Λίβερπουλ. Πρόκειται για δύο ονόματα που έχουν δυναμική παρουσία σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα στην ασιατική αγορά, αλλά θεωρούμε πως η συνεργασία μας θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες που καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε φανταστεί πως θα ήταν εφικτές αν ενεργούσε μόνη της” τόνισε ο Τομ Βέρνερ.

Χαρούμενος εμφανίστηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς: “Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με τον Τζον Χένρι και τον Τομ Βέρνερ. Αυτοί οι δύο άνδρες, όπως κι εγώ, έχουμε πάθος με τον αθλητισμό. Μπορεί ο καθένας να δει την αφοσίωσή τους στις ομάδες τους. Για μένα πρόκειται για μία συνεργασία με έναν οργανισμό που αγαπά τον αθλητισμό όσο κι εγώ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε