Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Μέχρι τον τελικό”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το ματς με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι έτσι η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Από Δευτέρα στο νέο προπονητικό.

Με στόχο να δείξει πως έμαθε από το περσινό αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (16:00 CONN-X TV Sports).
 
“Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως το ντέρμπι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Νικήστε για να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, να φτάσουμε στα προημιτελικά, στον ημιτελικό, στον τελικό!”, είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες του.
 
Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών καθώς δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Σκόκο, Μπερνς, Γιάχιτς και Γεωργέα, αλλά και τους ανέτοιμους Ντιόπ, Μανωλά, Λυμπερόπουλο και Πατσατζόγλου.

Ανοίγουν οι πόρτες στα Σπάτα
 
Την ερχόμενη Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο νέες εγκαταστάσεις στα Σπάτα. Τα δύο γήπεδα είναι πλέον έτοιμα, ωστόσο οι εσωτερικοί χώροι (αποδυτήρια, γυμναστήριο) θα παραδοθούν στ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε