Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Άρη!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

H πρωτοβάθμια επιτροπή της Superleague τιμώρησε με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την ΠΑΕ Άρης λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η τιμωρία της έδρας ήρθε καθώς οι “κιτρινόμαυροι” ήταν δις υπότροποι για μεμονωμένα επεισόδια, ενώ η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε να πληρώσει και πρόστιμο 34.000 ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ασκήσουν έφεση για να ρίξουν την ποινή. Αν όμως ισχύσει η ποινή θα αγωνιστούν χωρίς κόσμο στην αναμέτρηση με την SKODA Ξάνθη (16/12) για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδα (εκπρόσωπο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/12/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/1/1 6-ι΄ Έκθεση της Αστυνομίας καλείσθε ενώπιον μας την Τετάρτη 5-12-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις δώδεκα (12) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κολτσίδα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης συνολική χρηματική ποινή τριάντα τεσσάρων χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές (υπότροπος δημιουργίας μεμονωμένων επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 3ο αγώνα. (άρθρο 15 παρ. 5 β, γ, ε του Π.Κ. της ΕΠΟ). Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ α) χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωσε Αλκαράθ ο Άρης

5 συλλήψεις για τα επεισόδια στο Κλεάνθης Βικελίδης

Απίστευτες καταγγελίες του Άρη για τον Δασκαλόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε