Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μία ανάσα από τη Μακάμπι ο ”Σόφο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ξεκίνησε για το όνειρο του ΝΒΑ, επέστρεψε χωρίς να καταφέρει να κάνει το μεγάλο άλμα, έφτασε κοντά στο να κάνει την αντίθετη διαδρομή από τον Σπανούλη και τελικά φαίνεται ότι ο Σχορτσιανίτης θα γίνει κάτοικος Ισραήλ.

Το φετινό καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στον Σχορτσιανίτη. Στην αρχή του όλα έμοιαζαν ιδανικά αφού και την πόρτα του Ολυμπιακού είχε ανοιχτή αλλά και η προοπτική του ΝΒΑ φάνταζε ιδιαιτέρως προσιτή για τον “Summer Shaq”.

Σιγά σιγά όμως η μία πόρτα μετά την άλλη έκλεινε πίσω του. Ο Ολυμπιακός του Ίβκοβιτς δεν τον ήθελε, οι Κλίπερς δεν εντυπωσιάστηκαν από την απόδοση του και του πρόσφεραν το ελάχιστο συμβόλαιο και έτσι ο Σχορτσιανίτης γύρισε και ήταν στον ”αέρα”.

Ο Παναθηναϊκός φάνταζε πλέον η μοναδική λύση αλλά αν και οι δύο πλευρές έφτασαν κοντά ο γάμος δεν έγινε ποτέ, ελέω Μάριτς.

Οι προτάσεις που είχε από εκεί και πέρα μόνο δελεαστικές δεν ήταν. Η Καζέρτα δεν θα μπορούσε να καλύψει τις φιλοδοξίες του και έτσι ως ”μάννα εξ ουρανού” ήρθε το ενδιαφέρον της Μακάμπι του Μπλατ.

Ιστοσελίδα του Ισραήλ αναφέρει ότι η ”ομάδα του λαού” βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του θηριώδους σέντερ.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Σχορτσιανίτης θα παίξει στο εξωτερικό, αφού την περίοδο 2003 -2004 αγωνίστηκε στην Βαρέζε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε