Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Μια ανάσα από την Λάτσιο ο Σισέ” – Τεχνικός σύμβουλος ο Σαμαράς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έτοιμο να μετακομίσει στην Ρώμη εμφανίζει ο ιταλικός Τύπος τον Τζίμπριλ Σισέ την ώρα που ο Γιάννης Σαμαράς τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου στον Παναθηναϊκό.

Η πρόταση του Δημήτρη Γόντικα στον Γιάννη Σαμαρά, σε πρώτη φάση, ήταν να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο, ο ίδιος δεν συμφώνησε σε έναν τέτοιο τύπο συνεργασίας με την διοίκηση και η πρόταση ουσιαστικά τροποποιήθηκε με τον παλαίμαχο άσος να έχει πλέον τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου.
Πρακτικά, θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Γόντικα και Φερέιρα σε θέματα μεταγραφών έχοντας έναν συμβουλευτικό ρόλο. Επιπλέον, ξεκαθαρίστηκε ότι ο Γιάννης Σαμαράς δεν θα αφήσει το έργο που έχει ξεκινήσει στις ακαδημίες των «πράσινων» κάτι που ο ίδιος είχε θέση ως απαραίτητη προϋπόθεση.
 
Την ίδια ώρα σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με την Λάτσιο για την πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν σημαντική διαφορά στο οικονομικό, ωστόσο στην Ιταλιά τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Γάλλος φορ βρίσκεται ένα βήμα πριν τους “λατσιάλι”.
 
Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Ιταλοί:
Η ιστοσελίδα «Resport» : «Η Λάτσιο βρίσκεται κοντά και σε άλλον έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης, τον Τζιμπρίλ Σισέ. Η Λάτσιο και ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα είναι 5 εκατομμύρια ευρώ»! 

Το «Calciosport24» υπογραμμίζει: «Η Λάτσιο δουλεύει για να φέρει τον Σισέ στην Ιταλία. Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ενώ η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει 5 με 6 εκατομμύρια ευρώ».

 H «Tuttomercatoweb» παρουσιάζει τον αρχηγό του Παναθηναικού ως τον πρώτο στόχο της ομάδας αν αποχωρήσει ο Ρόκι και τονίζει πως η μεταγραφή του Γάλλου δεν θα περάσει τα 6 εκατ. Ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε