Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μια ανάσα από την Πάρμα ο Κάλβο! – Ψάχνουν τον αντικαταστάτη στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τόνι Κάλβο. Πρώτος στόχος του Άρη ο Εντού. Εναλλακτική ο Τζόμπσον της Μποταφόνγκο.
Είναι γνωστό πως ο  Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν υπολογίζει τον Τόνι Κάλβο. Ο 24χρονος Ισπανός βρίσκεται στο στόχαστρο δύο ομάδων από την Ιταλία. Ο λόγος για την Πάρμα και την Τζένοα. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην πρώτη, λόγω των καλών σχέσεων του που διατηρεί με τη συγκεκριμένη ομάδα ο Μανέλ Φερέρ και παράλληλα, να μπει και μια οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι που δεν θα ξεπερνά, όμως, τις 500.000 ευρώ.
 
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα τον αντικαταστήσει στους “κιτρινόμαυρους” αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο Εντού. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι όμως θέλουν να βεβαιωθούν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει άμεσα.
 
Από κει και πέρα στα υπόψη του Κούπερ είναι ο συμπαίκτης του Αμπρέου στην Μποταφόνγκο, Τζόμπσον. Ο Τζόμπσον είναι 22 χρονών και φέτος, σε 18 παιχνίδια σημείωσε 6 γκολ. Έχει αγωνιστεί στην Μπραζιλιένσε, την Κρουζέιρο, αλλά και στη Νότιο Κορέα, ενώ θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε