Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μια “ανάσα” από το EURO 2011 οι Ελπίδες, Αγγλία – Ελλάδα 1-2

Την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων παρακολούθησαν και αρκετοί Έλληνες
Την προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων παρακολούθησαν και αρκετοί Έλληνες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με γκολ των Γιάννη και Κυριάκου Παπαδόπουλου η Εθνική Ελπίδων έφυγε με τη νίκη από το Ντονκάστερ και θέλει έναν βαθμό με τα Σκόπια για να βρεθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 28΄. Στη συνέχεια οι Άγγλοι πίεσαν αλλά έπεσαν πάνω σε έναν καταπληκτικό Γιακουμή.

 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη. Στο 49΄ μετά από κούρσα του Κουτσιανικούλη η μπάλα έφτασε στον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 0-2. Η Εθνική είχε τις ευκαιρίες και για το τρίτο τέρμα με τους Δημούτσο και Παπάζογλου, όμως αντί γιαυτό το τέρμα ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Ντελφουνέσο να μειώνει στο 88΄. Το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Εθνική έφτασε τους 16 βαθμούς παραμένοντας στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η Αγγλία έμεινε δεύτερη με 11 και έναν αγώνα λιγότερο. 

Την τελευταία αγωνιστική η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Σκόπια και θέλει έναν βαθμό για να προκριθεί και μαθηματική στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2011.

Οι συνθέσεις:

Αγγλία: Λοτς, Γουόλκερ, Μπέρτραντ, Μουάμπα (54′ Στάριτζ), Ρίτσαρντς, Σμάλινγκ (74′ Ντελφουνέσο), Γουίλσερ, Κάτερμολ, Κάρολ, Ρόντγουελ, Κλέβερλι (87′ Γκόσλινγκ).

Ελλάδα: Γιακουμής, Αργυρίου, Σκόνδρας, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κουτσιανικούλης (62′ Κατσικογιάννης), Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (72′ Παπάζογλου Θ.), Δημούτσος, Γιάντσης (78′ Γκέντσογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε