Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μία από τα ίδια – Είδε…ΑΣΤΕΡΑκια στην Τρίπολη η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα απογοητευτικό 45λεπτο ήταν αρκετό για να γνωρίσει η ΑΕΚ βαριά ήττα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 και να συνεχίσει τα αρνητικά αποτελέσματα και το 2013. Προηγήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι”, αλλά “προδόθηκαν” από την άμυνα τους και παραδόθηκαν στις… ορέξεις των Περόνε, Ράγιος και Ντε Μπλάσις. Ντεμπούτο για Πετρόπουλο-Μητρόπουλο

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Στο νοσοκομείο οπαδός της ΑΕΚ

Όπως και στον πρώτο γύροστο ΟΑΚΑ, έτσι και στην Τρίπολη, η Ένωση ηττήθηκε από τον Αστέρα (3-1) και ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της για το 2013.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε, δείχνοντας καλά στοιχεία για 30 λεπτά, αλλά μετά την ισοφάριση του Αστέρα παρουσίασε τεράστια αμυντικά κενά και έτσι παρέμεινε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Τσιώλη συνεχίζει να βρίσκεται στην τρίτη θέση, μειώνοντας στους τρεις πόντους από τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα να έχει την κατοχή της μπάλας και την ΑΕΚ να κλείνει με επιτυχία τους διαδρόμους προς την εστία του Κωνσταντόπουλου. Πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τους Ναβάρο και Περόνε να συνεργάζονται στο 10′, αλλά να μην βρίσκουν δίχτυα.

Η Ένωση ισορρόπησε το ματς και κέρδισε μέτρα προς την περιοχή του Αστέρα, κυρίως με τις προσπάθειες του Πετρόπουλου. Ο έμπειρος επιθετικός πήγαινε συνεχώς στο δεξί άκρο, παίρνοντας έναν αμυντικό επάνω του και ανοίγοντας διαδρόμους στους Ρίκκα και Φούντα. Η υπεροχή αυτή της ΑΕΚ καρποφόρησε στο 20′ με το τέρμα του Κουτρουμπή (μετά από κακή αντίδραση του κέντρου της άμυνας του Αστέρα).

Η εικόνα των Αρκάδων στον χώρο του κέντρου ήταν κακή και Τσιώλης προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Φραγκουλάκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 στο 36΄, με το κοντινό πλασέ του Ντε Μπλάσις (ο Περόνε έκανε όλη την δουλειά στη φάση).

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το δεύτερο ημίχρονο, αφού δεν είχαμε καλό ρυθμό, ούτε και φάσεις. Βλέποντας την ομάδα του να οπισθοχωρεί, ο Λίνεν πέρασε στο παιχνίδι τον Κορδέρο. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν με τον τρόπο που θα ήθελε ο Γερμανός τεχνικός. Στο 64′ ο Ράγιος έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ ο Περόνε “εκτέλεσε” από κοντά τον Κωνσταντόπουλο (71′) για το 3-1.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Φορμίκα, Αλβάρες, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Ράγιος (92’ Πιπίνης), Καλαντζής (32’ Φραγκουλάκης), Περόνε (89’ Έγκον). 

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Γιαλούσης, Κωστούλας, Αλβάρο. 

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος, Ρίκκα (70’ Γκερέιρο), Φέτσης (60’ Κορδέρο), Φούντας, Γροντής (65’ Σταματής), Πετρόπουλος. 

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Φουρτάδο, Μπουγαΐδης, Τσουκαλάς. 

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) 
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) 
Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε