Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μία νίκη πριν το “ντάμπλ” στην πισίνα ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν την Βουλιαγμένη, πέτυχαν το 2-1 στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο και πλέον απέχουν μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου και 24ου συνολικά πρωταθλήματος στην υδατοσφαίριση. Στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός!
Οι Πειραιώτες επικράτησαν 6-2 της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στον τρίτο τελικό των πλέι-οφ της Α1 ανδρών, και πλέον προηγούνται με 2-1 στη σειρά, που κρίνεται στις τρεις νίκες.
 
Ο επόμενος αγώνας θα γίνει το Σάββατο (11/6) στο Λαιμό, ενώ αν χρειαστεί πέμπτο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (15/6) στον Πειραιά.
 
Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν αρκετά στο 1ο οκτάλεπτο, αλλά χάρη σε ένα… εκρηκτικό 3ο μέρος, απέκτησαν διαφορά στο σκορ και ουσιαστικά… καθάρισαν το παιχνίδι.
 
Η Βουλιαγμένη απ’ την άλλη δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις στιγμές που αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω, αφού δεν είχε ούτε ένα γκολ σε 9 προσπάθειες.
 
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 0-0
 
Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Κολόμβος 2, Δελακάς 1, Ντόσκας 2, Σχίζας 1
 
Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Καρούντζος 1, Γκακ 1

Ο Παναθηναϊκός θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην Ευρωλίγκα πόλο των ανδρών, μετά τους Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Οι «πράσινοι» νίκησαν με 10-9 στην παράταση (κ.α 9-9 τον Πανιώνιο) στη Νέα Σμύρνη, στον τρίτο «μικρό» τελικό των πλέι οφ της Α1 και πήρε την τρίτη θέση, έχοντας μειονέκτημα έδρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε