Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μια ντουζίνα ντέρμπι

Μια ντουζίνα ντέρμπι

Τα ζευγάρια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Άρης – Ολυμπιακός ανέδειξε η κλήρωση για την πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τις δηλώσεις των προπονητών.

1η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΪΟΥ 

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ

3η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ 

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

6η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΟΦ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4
ΠΑΟΚ 3
ΑΕΚ 1
ΑΡΗΣ 0

Οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων δήλωσαν :

Μπάντοβιτς: Είναι μια διαδικασία έξι παιχνιδιών, εχουμε στοχο την πρώτη θέση, θα προσπαθησουμε να προετοιμαστουμε καλυτερα στις μέρες που απομένουν για να καταφέρουμε τον στόχο μας

 
Σάντος: ‘Ολοι ξέρουνε την άποψη μου για τα πλέι-οφ όμως ειναι μια σημαντική διαδικασία για τις ομάδες που συμμετέχουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσφέρουμε θεάμα στον κόσμο που θα έρθει να μας δει. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν τις ίδιες φιλοδοξιες και αυτό είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η πρώτη θεση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστευω οτι θα υπάρχει ανταγωνισμός και ελπιζω να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Να καταλαβουμε ότι τα παιχνίδια είναι για να παίζονται μέσα στα γήπεδα. Είναι δύσκολο να πάιξεις έξι τόσο δύσκολα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.
 
 
Μπάγεβιτς: Όλοι έχουν το ίδιο κίνητρο και οι τέσσερις να παίξουμε καλό ποδόσφιαρο. Ξέρουμε ότι είμαιστε πίσω αλλά οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για την δεύτερη θέση
 
Κούπερ: Ελπίζω να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε αρκετά πίσω όμως σίγουρα οι άλλοι παλεψαν περισσότερο για να μπουν με πλεονέκτημα στα πλέι-οφ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να ηρεμήσεις, είναι πολλά δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε την πρώτη θέση. Να κερδίσει ο καλύτερος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε